Verander je garage in een werkruimte die functioneert

Verander je garage in een werkruimte die functioneert

Verander je garage in een werkruimte die functioneert

Als je een garage hebt, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om alles georganiseerd te houden en een werkruimte te hebben die functioneert. Er zijn een aantal oplossingen voor garages die er prachtig uitzien, maar een fortuin kosten. We hebben enkele praktische en betaalbare suggesties hoe je garage om te vormen tot een georganiseerde werkruimte. 

 

Stappenplan naar een opgeruimde garage:

 

STAP 1 – Selecteer

 

Zoek de spullen en het gereedschap bij elkaar die je de afgelopen zes maanden hebt gebruikt. Als je ze nog steeds waardevol vindt, bewaar ze dan.

 

STAP 2 - Laat los

 

Het is tijd om de toegevoegde waarde van je spullen opnieuw te evalueren. Als je het niet gebruikt, is het tijd om het los te laten.

 

STAP 3 – Reorganiseer

 

Groepeer de items van toegevoegde waarde en sla kleinere items op in stevige opbergboxen, organizers of gereedschapskoffers. Kratten zijn echt handig voor kabels, flessen en voor van alles en nog wat.  

 

Plaats wat opbergkasten of opbergrekken waar je opbergboxen of losse spullen in kunt bewaren. We hebben een breed assortiment opbergkasten in verschillende stijlen en maten. Neem bijvoorbeeld de robuuste XL Garage opbergkasten, die de functionaliteit bieden die je nodig hebt in een stijlvol ontwerp. Of een stevige Plus stellingkast, die eenvoudig is op te zetten en in veel verschillende maten beschikbaar is, zodat er altijd een rek is dat perfect in je garage past.

 

Om je gereedschap te organiseren is een Module gereedschapswagen ideaal. Met diepe lades voor grotere gereedschappen en ondiepe lades met verwijderbare bakjes voor schroeven, spijkers en andere kleine onderdelen. Dankzij de zwenkwielen is deze ladekast bovendien gemakkelijk te verplaatsen en altijd binnen handbereik voor je doe-het-zelf klus.

 

Kom je er tijdens het opruimen achter dat je toch te weinig bergruimte hebt? Denk dan ook aan opbergoplossingen voor buiten, zoals een tuinbox of kunststof tuinhuis.

 

Als alles een perfect plekje heeft, en jij weer de ruimte krijgt die je verdient, kan het genieten beginnen.

 

Heb jij nog tips om je garage te organiseren? Of ben je trots op het resultaat van je opnieuw georganiseerde garage? Deel het met ons op Facebook of Instagram.