Tuinfeest in de herfst

Tuinfeest in de herfst

Tuinfeest in de herfst

Een tuinfeest is voor groot en klein fantastisch. Geen verplicht aan-tafel-zitten, maar een ontspannen combinatie van eten, drinken, kletsen, spelen en nog meer gezelligheid. En met de kleine voorbereidingen maak je er eenvoudig een heel sfeervolle avond van.

 

Creëer extra comfort

 

Voorkom ten eerste dat jij en je gasten nat worden. Plaats een (grote) partytent in je tuin of span een stevig zeil. Een terrasheater zorgt voor wat warmte. Geen heater bij de hand? Geen nood. Leg wat zachte dekens klaar, heerlijk om in weg te kruipen als de kou zich toch door al je voorzorgsmaatregelen heen wringt.

 

Stralende lichtpuntjes

 

Voor wat extra gezelligheid hang je gekleurde lampjes op of zet je fakkels in in tuin. Kaarsen doen het ook altijd goed. Echt of met batterij, het zijn allebei sfeermakers. Zorg je wel voor voldoende stoelen? De Akola tuinstoelen van Keter kunnen prima in de herfst buiten staan en zitten super comfortabel. Als je een herfstfeestje op een balkon organiseert is een Keter opbergbox, zoals de Denali box ideaal. Die is multifunctioneel: gebruik hem als opberger, zitplek of tafel.

 

Heb je meer tafelruimte nodig? Met een stevige plank en twee schragen kom je een heel eind. Maar de Keter Cool Bar is ook een perfecte oplossing. Van bijzettafeltje verander je deze in een handomdraai naar sta tafel, door het tafelblad naar boven te schuiven. Vul de onderkant van de tafel met ijs en hij houdt de hele avond je drankjes koel. Er is zelfs een Cool Bar met verlichting, die je feestje helemaal compleet maakt.

 

Een BBQ of twee

 

Ja, zo simpel is het eigenlijk. Het enige waar je in de winter extra op moet letten, is de temperatuur van je BBQ. Dus plaats hem uit de wind onder een afdak, zoals een partytent. Laat een kant open voor een goede ventilatie. Komen er veel gasten of wil je verschillende gerechten bereiden? Dan heb je misschien een extra BBQ nodig.

 

Het voorbereiden van je BBQ gerechten doe je eenvoudig op de Unity BBQ tafel. Zo heb je alles gemakkelijk bij de hand.

 

Music Maestro

 

Eindelijk een goede reden om iedereen te laten genieten van jouw, met zorg samengestelde, play list. Van sfeervolle classics op de achtergrond tot ruige rock om je gasten wakker te schudden. Aan alles komt een eind, maar de beste feestjes zijn altijd voor herhaling vatbaar.

 

Heb jij nog tips voor een fantastisch tuinfeest? Deel ze met ons op Facebook of Instagram.