Maak van je achtertuin een paradijs

Maak van je achtertuin een paradijs

Maak van je achtertuin een paradijs

Maak deze zomer van je achtertuin een vakantieparadijs waar je met vrienden en familie kunt genieten! Het heeft iets speciaals om een eigen ruimte te hebben waar je heerlijk tot rust kunt komen.

 

Als je een vakantieresort boekt, bekijk je dan ook de plattegrond van het resort om er zeker van te zijn dat je kamer in de buurt van het zwembad, het strand of de restaurants ligt? Je achtertuin zou niet anders moeten zijn. Het inrichten van een achtertuin waarin je je kunt terugtrekken, start met het in kaart brengen van de hele tuin om de juiste flow te creëren. Beschouw je achtertuin als het verlengstuk van je huis, zodat de ruimte in harmonie is met de rest van je inrichting.

 

De eerste stopplaats op de plattegrond van je achtertuin is het terras. Hier wil je tuinmeubels kiezen die functioneel en uitnodigend zijn. Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn voor het hele gezin, zodat je samen van de ruimte kunt genieten. Kies bijvoorbeeld voor een Lima tuintafel met de mooie kuipvormige Akola stoelen. Deze stoel is bovendien gemaakt van gerecycled kunststof, dus een duurzame keuze.

 

Het volgende gedeelte is de plek voor de barbecue. Creëer een heerlijke plek om te relaxen en genieten van de zon met de Emma loungeset. De Emma tuinmeubelen zijn naar eigen wens te combineren. Het is belangrijk om een opbergruimte voor je kussens mee te nemen, zodat je ze jaar na jaar kunt gebruiken. De Capri opbergbox is hiervoor gemaakt! De opbergbox is niet alleen volledig weerbestendig, maar past qua stijl ook perfect bij de Emma tuinmeubelen.

 

Je zwemkleding, een zwemband en een ijskoud drankje is wat je nodig hebt voor de volgende thuisvakantieplek. Als je een zwembad in je achtertuin hebt, geef het dan een vakantiegevoel met een Daytona ligbed, een koelbox voor drankjes en veel zwembadspeelgoed waar je gezin van kan genieten. Hou je drankjes koud met de Keter Cool Bar die ook als bijzettafel kan worden gebruikt - perfect voor tussen je ligstoelen.

 

Om je zwembadaccessoires netjes en georganiseerd te houden is de Ontario Opbergbox een gemakkelijk te gebruiken optie met kinderen rond het zwembad. De klep heeft hydraulische gasveren waardoor hij helemaal open kan, en langzaam en moeiteloos sluit. 

 

Om ervoor te zorgen dat je de rust en stilte krijgt die je nodig hebt tijdens je thuisvakantie, kun je beplanting aanleggen in je tuin of aan de kant waar het meeste geluid vandaan komt. Het planten van hagen, bomen en andere planten werkt als een muur, die inkomende geluiden van buren of van een drukke weg blokkeert en absorbeert, en zorgt voor extra privacy.

 

Ontsnap naar het thuisvakantieverblijf van je dromen, gewoon in je eigen achtertuin! Het creëren van een ontspannende en leuke ruimte waar iedereen van kan genieten en samen tijd kan doorbrengen, is het ultieme zomerproject.