Maak je balkon geweldig

Maak je balkon geweldig

Maak je balkon geweldig

Balkons zijn geweldig - frisse lucht in de stad, een uitzicht om van te genieten of gewoon een eenvoudige buitenruimte waar het heerlijk is om tijd door te brengen. Of je balkon nu groot of klein is, het is belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Hier zijn een paar van onze ideeën over hoe Keter-producten kunnen helpen deze ruimte geweldig te maken.

 

Thee voor twee?

 

Als je balkon aan de kleine kant is, kan een kleine loungeset de ruimte optimaal benutten.  De Rosalie Balkonset van Keter is compact en toch uiterst comfortabel. De set is eenvoudig in elkaar te zetten, lichtgewicht, zal niet verkleuren en is vrijwel onderhoudsvrij, dus het is een ideale keuze voor een probleemloos balkonleven. 

 

Bijzettafel, zitplek en opslag?

 

Het is de Cube. Een multifunctionele opslagoplossing die ook als een stoel en een bijzettafel functioneert. Voldoende opslagruimte voor een dekentje voor een kille avond, lectuur of andere kleine spullen. En perfect te matchen met een grote verscheidenheid aan tuinmeubelen.

 

Wil je meer spullen op je balkon bewaren?

 

Soms moet je spullen op je balkon opslaan om de ruimte optimaal te benutten. Kies dan bijvoorbeeld voor een Rockwood opbergbox. Deze ruime box is ideaal voor de opslag van tuinkussens of andere grotere voorwerpen, maar kan tevens gebruikt worden als zitplek voor twee volwassen. Dat is slim omgaan met je ruimte!

 

Groene vingers?

 

Kweek je eigen kruiden en groenten in de Easy Growing kweektafel. Hiermee heb je niet veel ruimte nodig om je eigen moestuin aan te leggen.

 

Een buitenkeuken op je balkon? 

 

Dat hebben we ook. De Unity BBQtafel is een perfecte aanvulling op een balkon barbecue. Met een roestvrijstalen blad, zijhaken, zijblad en zelfs een flessenopener, verandert het je balkon in een echte buitenkeuken.