Keter materialen en de voordelen van kunststof

Keter materialen en de voordelen van kunststof

Keter materialen en de voordelen van kunststof

Al meer dan 70 jaar ontwikkelt Keter de meest innovatieve technologieën met duurzame materialen om producten te maken die de ruimtes van mensen verbeteren en hun ervaringen fantastisch maken. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende materialen van Keter en wat de voordelen zijn van Keter kunststof ten opzicht van hout en metaal.

 

DUOTECH™ - Beautifully strong

DUOTECH™ tilt tuinproducten naar een nieuw niveau door de warmte en het gevoel van hout te combineren met de lange levensduur en recyclebaarheid van kunststof. De productlijn van DUOTECH™ is klaar voor gebruik - geen voorbereiding of verven vereist. Maar het kan wel! Geef je tuinhuis een unieke kleur of bevestig planken aan de binnenzijde voor optimaal ruimtegebruik. Simpelweg een ongelofelijk materiaal waarop je kunt rekenen om jaar na jaar mooi en sterk te blijven.

 

Benieuwd naar producten gemaakt van Keter DUOTECH™?

Ontdek de Oakland tuinhuizen, de Artisan tuinhuizen, of de verschillende DUOTECH™ kliko ombouwen en opbergboxen.

 

Evotech™ - Advanced Composite Technology

Evotech™ is de nieuwe technologie van Keter voor tuinhuizen en andere buitenproducten. Het biedt een natuurlijke hout look en feel zonder onderhoud en met een extreem lange levensduur. Evotech™ is gemaakt van geavanceerd composietmateriaal en is bestand tegen hitte, vochtigheid, kou en sneeuw. De dubbelwandige constructie met interne verstevigingen zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het beste van alles is dat Evotech™ het gedoe van doorlopend onderhoud elimineert. Evotech™-technologie geeft je een prachtig product dat je nooit meer hoeft te behandelen.

 

Benieuwd naar producten gemaakt van Keter Evotech™?

Ontdek de Newton tuinhuizen en de Darwin tuinhuizen en opbergboxen.

 

Cast Iron

Onze nieuwe Cast Iron tuinset, gelanceerd in 2020, is ontworpen met Europese klanten in gedachten, aangezien gietijzer enorm populair is in huis- en tuinontwerp in Europa. Onze Cast Iron-oplossing maakt gebruik van nieuwe Keter gepatenteerde technologie om de look en feel van gietijzer te creëren in een lichtere, gemakkelijker te hanteren, duurzame vorm. Onze gietijzeren look tuinmeubels zijn gemakkelijk te verplaatsen – met een gewicht van minder dan een kwart van echt gietijzer – en, omdat ze deels samengesteld zijn uit gerecycled kunststof, leveren een positieve CO2-voetafdruk in het algemeen.

 

Benieuwd naar producten gemaakt van Keter Cast Iron?

Ontdek de Metalea tuintafel en Metalix tuinstoel.

 

De voordelen van kunststof:

- Weerbestendig: roest, rot of verschilfert niet

- UV-bestendig: behoudt zijn kleur jaar na jaar

- Lichtgewicht maar sterk: gemaakt voor een levenlang gebruik

- Onderhoudsvrij: geen schilderbeurten nodig en gemakkelijk te reinigen

- Recyclebaar: Aan het einde van de levensduur kunnen de producten gerecycled worden

- Gerecycled: veel van de Keter producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal

- Mileuvriendelijk: geen schadelijke verf of beits nodig